Lees hier het laatste nieuws
Lees hier het laatste nieuws

Nieuws

29 Jun

Nieuwe pensioenregeling vanaf 1 juli 2018

Vanaf 1 juli 2018 gaat de nieuwe pensioenregeling in. Dit betekent dat er vanaf dat moment pensioen wordt opgebouwd via Cappital, een Nederlandse Premiepensioeninstelling (PPI) die onderdeel is van Aegon. Het pensioen dat de afgelopen jaren via Pensioenfonds Ernst & Young is opgebouwd, blijft bij het Pensioenfonds staan. Kortom, het verhuist niet mee naar Cappital. Ook het bijsparen via Pensioenfonds Ernst & Young stopt per 1 juli 2018.

Pensioeninformatie via Cappital

Omdat pensioen vanaf 1 juli 2018 niet meer bij Pensioenfonds Ernst & Young wordt opgebouwd, ontvang je daarover ook geen informatie van het Pensioenfonds. Belangrijke informatie over de nieuwe pensioenregeling krijg je vanaf 1 juli 2018 via de werkgever en Cappital.
 

Opgebouwde pensioen blijft bij Pensioenfonds

Het pensioen dat de afgelopen jaren tot en met 30 juni 2018 via Pensioenfonds Ernst & Young is opgebouwd, blijft bij het Pensioenfonds staan. Het is ook niet mogelijk om het pensioen over te dragen naar Cappital. Alleen als je van baan verandert, kun je het pensioen meenemen naar een nieuwe pensioenuitvoerder. Tot die tijd blijft Pensioenfonds Ernst & Young het pensioen beheren.

Meer informatie

De komende tijd worden alle medewerkers van EY en HVG Law geïnformeerd over de overstap naar Cappital. Hiervoor hebben de werkgevers een speciale website opgezet. Daar wordt stap voor stap uitgelegd wat er de komende tijd gaat spelen en wat het voor het pensioen betekent.