Lees hier het laatste nieuws
Lees hier het laatste nieuws

Nieuws

27 Mrt

Bericht over de PensioenBijspaarRegeling

Per 1 april 2019 (tijdelijk) geen aansluiting bij MPO voor wat betreft de PBR

Als werknemer van EY / HVG Law had je tot 1 juli 2018 de mogelijkheid om extra pensioen te sparen bij Pensioenfonds Ernst & Young in de zogenoemde PensioenBijspaarRegeling (hierna PBR). Deze regeling is een beschikbare premieregeling, die voor wat betreft de beleggingen is ondergebracht bij NNIP.

De aansluiting bij mijnpensioenoverzicht.nl (hierna MPO) was voor de PBR uitbesteed aan een partij, die medio vorig jaar het contract met Pensioenfonds Ernst & Young heeft opgezegd.

Per 1 april 2019 (tijdelijk) geen aansluiting bij MPO voor wat betreft de PBR

Pensioenfonds Ernst & Young is er helaas niet tijdig in geslaagd om een adequate uitbestedingspartij te vinden voor de aansluiting van de PBR bij MPO. Het Bestuur is er alles aan gelegen om dit zo snel mogelijk weer geregeld te hebben. Uiteraard zijn jouw betreffende beleggingsrekeningen wel te raadplegen op de website van NNIP.

De tot 1 juli 2018 opgebouwde pensioenaanspraken van de basisregeling (verzekerd bij Aegon) zijn wel aangesloten bij MPO en ook zichtbaar, indien je inlogt op MPO.

Het Pensioenbureau staat klaar om je vragen over de PBR (en uiteraard ook over het pensioen van de basisregeling) te beantwoorden. Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Telefoonnummer: 088 - 407 9908

E-mail: pensioenbureau@nl.ey.com